۰٫۴۲
نوع صنعت
INDUS
۶۷۵۰۲-
۰٫۳۲-
۰٫۷۴
اندازه شرکت
SIZE
۱۲۳۷۹۸۵
۶٫۴۲
۰٫۰۰
ارزش افزوده اقتصادی سال قبل
۰٫۶۶۵۶۱۹
۱۱٫۰۴
۰٫۰۰
ضریب تعیین
۰٫۵۴۵
آماره F
۹۵٫۹۸
ضریب تعیین تعدیل شده
۰٫۵۴۰
معنیداری(P-Value)
۰۰۰/۰
آماره دوربین واتسون
۲٫۰۱۶
مقدار آماره F (95.98) حاکی از معناداری کل مدل رگرسیون می باشد. همان طور که در قسمت پایین جدول مشخص شده است، ضریب تعیین و ضریب تعیین تعدیل شده مدل فوق به ترتیب عبارتند از۵۴٫۵ درصد و ۵۴درصد. بنابراین، میتوان نتیجه گرفت که در معادله رگرسیونی مزبور ، تنها حدود ۵۴ درصد از تغییرات ارزش افزوده اقتصادی شرکتهای مورد بررسی توسط متغیرهای مستقل و کنترل مزبور تبیین میشوند. در این جدول اعداد مثبت (منفی) در ستون مقدار ضریب نشان دهنده میزان تاثیر مستقیم (معکوس) هر یک از متغیرها بر ارزش افزوده اقتصادی است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
نتیجه آزمون: مطابق با جدول ۴-۱۹، سطح معنیداری (sig) متغیر نرخ رشد سرمایه فکری(۰٫۴۲)بیشتر از سطح معنیداری در نظر گرفته شده در پژوهش حاضر (۵%) است؛ همچنین قدرمطلق آماره t مربوط به این متغیر(۰٫۸۰) کمتر از آماره t بدست آمده از جدول با همان درجه آزادی است. لذا فرضیه H0 در سطح اطمینان ۹۵% پذیرفته شده و فرضیه H1 مبنی بر این که “بین نرخ رشد سرمایه فکری با عملکرد مالی ( EVA) شرکتهای متوسط و بزرگ، رابطه معنادار دارد. “، تایید نمی گردد.
۴-۶ خلاصه فصل
در این فصل داده های مورد نیاز، جهت آزمون فرضیه های تحقیق جمع آوری و به عنوان منبعی برای تجزیه و تحلیل، استفاده شده است. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات گردآوری شده از روشهای آمار توصیفی، آمار استنباطی و هم چنین رسم جداول استفاده شده است.
در این راستا در اجرای اولیه مدل، نخست با بهره گرفتن از آماره های چاو و هاسمن نوع مدل مناسب برازش رگرسیون(داده های تلفیقی یا پانل با اثرات ثابت و تصادفی) تعیین شده و با بهره گرفتن از آماره های هم چون ایم، پسران و شین و لین و لوین پایایی متغیرها بررسی شده است. سپس در اجرای ثانویه مدل فروض کلاسیک رگرسیون شامل نرمال بودن توزیع متغیرها، استقلال توزیع خطاها، نرمال بودن توزیع خطاها، ناهمسانی واریانس ها و استقلال متغیرهای مستقل بررسی شده است. در نهایت در اجرای نهایی مدل؛ با توجه به معناداری کل مدل و نیز معناداری تک تک ضرایب، مدل نهایی استخراج گردیده است. در مورد مدل رگرسیونی چهارم تحقیق با توجه به سطح معناداری نتایج آزمون چاو نشان میدهد؛ فرض (مدل تلفیقی)تایید نمی شود. پس در ادامه برای تعیین نوع مدل پانل (با اثرات تصادفی یا اثرات ثابت) از آزمون هاسمن استفاده می شود. ولی مدل های اول ، دوم ، سوم و پنجم از نوع تلفیقی می باشند. (سطح معنی داری این سه مدل بالای ۰٫۰۵ می باشد).